Trencaclosques de graffitis

 

Davant la voluntat de materialitzar alguns graffitis i treballar en grup, l’alumnat s’ha dividit en tres grups, i cadascun d’ells ha realitzat una proposta de graffiti gegant que està lligada a una festivitat del centre.

Aquests graffitis s’han pintat sobre 1 de les cares dels 9 cubs, aconseguint així un trencaclosques que en algun moment es pot fer servir de joc. L’esforç i la continuïtat donaran peu a omplir totes les cares dels 9 cubs. Fent que es visibilitzi un treball a l’aula per tot el col·lectiu de l’institut, ja que decorarà el vestíbul del centre.

En les imatges superiors hi ha el treball de disseny que individualment i grupalment es va anar fent, també es pot veure la posada en comú, espai amb discrepàncies i acords que va generar opinions personals i consensos.

Després es va passar a la fase de projecció i pintura. Davant la dificultat del graffiti l’alumnat del batxillerat artístic hi va donar el toc final, i el cartell va brillar en l’escenari el dia de Sant Jordi.

Les imatges inferiors pertanyen al segon grup de graffiti que va realitzar una proposta pel dia de la festa matemàtica al centre. La passió i l’esforç també estan presents en un treball col·lectiu una mica a contra rellotge.

Aquí sota es poden veure els dos resultats acabats.

Anuncis

3 pensaments sobre “Trencaclosques de graffitis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s