Investigar graffiters de ressò per exposar

L’alumnat de forma individual o per parelles, ha escollit un graffiter de ressò i l’ha seleccionat per tal de buscar-ne informació, recopilar-la i explicar les seves conclusions en públic. Així que, s’ha compartit una presentació pel Drive i cadascú ha estat editant les respectives diapositives.

El resultat de la presentació es penjarà al Slideshare perquè l’alumnat conegui l’eina i sigui més fàcil la seva visualització, a part deixarem una còpia en aquest enllaç amb opció d’edició, sobretot per si altres grups volen continuar-la.

Portada PWP graffiters

Enllaç directe a la presentació

Cal esmentar que dins la presentació hi hem posat un enllaç a Google maps, on es poden veure per diferents capes, les ciutats on els/les artistes hi tenen obra, i d’aquesta manera ens fem una idea de la magnitud o repercussió de la seva obra.

mapa graffitis
Enllaç directe al mapa

De cara a la presentació de tot aquest treball, el mateix alumnat ha pensat quins serien els paràmetres a tenir en compte a l’hora de l’avaluació, i un cop fixats i consensuats amb el professor, s’han editat en un typeform que s’usarà el dia de l’exposició per tot el públic, aconseguint ràpidament l’opinió i respectiva puntuació global en cada paràmetre.

També per aquestes dates, qui va voler, va poder participar del concurs graffiti reivindicatiu, promogut per l’Assemblea Groga de Sants, la proposta seleccionada, tindrà l’honor de ser pintada en un mur del barri.

En Mahfuz, va presentar-hi dues propostes:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s