Treball amb Inkscape

Després d’explicar la virtut d’un programa vectorial, i comparar-lo amb el Photoshop mateix, s’expliquen les eines bàsiques de l’Inkscape (programari lliure) i es deixa que cadascú vagi experimentant. Mentrestant es fan fotos dels graffitis definitius fets a mà, i es pengen al Drive. Així tothom pot descarregar-se el seu i posar-lo de fons en un full Inkscape, i a partir d’aquí es fa la silueta corresponent per tenir-ho el més fàcil possible.

 

L’agilitat i els retocs finals per arrodonir o exagerar algunes corves, fan que s’hagi de tenir concentració i dedicació. Els resultats cal anar-los modificant i arreglant segons la marxa per tal d’aconseguir graffitis amb cert nivell. També cal tenir en compte que no hi hagi zones encerclades, perquè en cas de retallar-se es perdrien –cal estar tot connectat.

Diversos tutorials explicant forces coses per controlar millor el programa: Tutorial 01, tutorial 02, tutorial 03 i tutorial 04.

En alguns dels exemples d’aquí sota requereixen de més hores de dedicació per perfeccionar-se, però en principi son una forma d’iniciació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s