Disseny personal i posada en comú

Comencem aquest tercer trimestre parlant de l’Art urbà que dóna alegria a determinades zones de la ciutat, i és que cal apreciar el valor positiu del Graffiti, no pas dels tacs, que embruten la ciutat i recorden als gossos, que pixen a cada cantonada per marcar territori.

L’alumnat se sent proper al Graffiti, els hi agrada, i aquest és el “ganxo perfecte” per agafar el llapis i deixar anar la imaginació. Ara, cal marcar a la pissarra unes nocions bàsiques d’estil, introduir tocs de tridimensionalitat, ombres i efectes. A més de mostrar exemples reals de graffitis fets al parc de les 3 xemeneies, que està al costat de l’institut.

Així que es proposa a cadascú que dissenyi diferents graffitis amb el seu nom, tots els esbossos es mostraran a un grupet de companys que debatran les preferències o les millores a realitzar, i aquesta posada en comú, permetrà agafar o adaptar, noves idees per acabar de realitzar la proposta definitiva.

Tot seguit es mostren alguns fulls d’esbossos i els graffitis modificats.

De forma breu, s’ha explicat una mica com funciona el Adobe Premiere (carpeta per descarregar-lo de forma gratuïta), ja que molts editors de vídeo tenen característiques similars. I serà aquest el programa que es farà servir per muntar els vídeos de l’alumnat que vagi explicant les diferents activitats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s